Lumilapset

Julkaistu 5.7.2016

Mikä kesä!

Lumilapset avaa Summer pop up shopin Seinäjoella Torikeskukseen keskiviikkona 6.7. alkaen.Shoppimme löytyy Torikeskuksen toisen kerroksen torin puoleisesta päädystä. Tilassa on myös Keltaisen keinutuolin Virpi pitämässä kesägalleriaansa ja voit nähdä itse taiteilijan työssään. Melkoista!

Virpin lapset pitävät tilassa myös kesäkiskaa,jossa myynnissä hattaraa ja karkkia. Naurava naapuri on 4h yritys,joten nyt kannattaa tulla samalla karkkiostoksille ja tukea nuoria ahkeria yrittäjän alkuja

Kesäkaupassamme on on lasten ja aikuisten vatteita,PikkuBon julisteita ja kortteja ,ByPinjan koruja,voimistelurenkaita ja mitä vielä ja tietenkin hyviä tarjouksia unohtamatta. Facebook sivuillamme ilmoittelemme aukioloaikoja yms tarkemmin.Mutta alustavasti Shoppimme palvelee Torikeskuksessa ma-la klo 11-19. Torikeskuksen osoite on Kauppatori 1-3,Seinäjoki.

Asuntomessuilla voit myös bongata kohteesta Hartman koti Salmiakki muutamia vatteitamme,sekä tuotteitamme on ostettavissa asuntomessualueella heti pääporttien läheisyydessä sijaitsevassa Seinäjoki shop In shopista.

Ihanaa kesää  ja olisi hienoa nähdä Sinut Seinäjoella!

Ostoskorisi on tyhjä